FAQ

De naam 22HIGH komt voort uit een combinatie van het adres: De Nieuwe Poort 22 en de  locatie van het restaurant namelijk hoog.

De HappyCard is een kaart met een beginwaarde van 5 of 10 euro. Met deze kaart kunt u gedurende uw gekozen arrangementsduur alcoholische dranken verkrijgen bij de bar tegen gereduceerde tarieven.

Het saldo op de kaart is voor onbeperkte termijn geldig, maar kunt u ook altijd retour krijgen bij inlevering van de kaart.

Ook zonder reservering bent u bij 22HIGH van harte welkom. Echter, indien u van te voren al weet dat u op een betreffende dag bij ons wilt komen dineren, kunt u beter uw tafel reserveren om teleurstelling te voorkomen. Zelfs last-minute is dit nog mogelijk door te bellen naar 033-7115585.

Door de grote diversiteit aan gerechten die onze keukens aanbiedt kunnen gasten met een allergie of dieet, zoals gluten of coeliakie ook heerlijk bij ons genieten. Gelieve bij de reservering of bij binnenkomst aan te geven waar wij rekening mee moeten houden. De Chef-kok geeft u graag een rondleiding langs de diverse keukens om aan te geven welke gerechten voor u geschikt zijn.

Dat kan zeker. Bij de receptie kunt u onze eigen DinerCheque aanschaffen in de waardes van 10, 30 of 60 euro.

Momenteel accepteren wij alleen onze eigen DinerCheques.

Het minimaal per persoon te betalen tarief begint bij het arrangementsduur voor 2 uur.  Indien u eerder bent uitgegeten staat het u vrij om eerder uit te checken. Restitutie van eventuele resterende arrangementsduur is niet mogelijk.

Onze poelier levert Halal gecertificeerde kippenvlees. De gerechten met kippenvlees als ingrediënt, worden door ons Halal bereidt. Dit staat verder ook aangegeven op het naamkaartje van het gerecht. Let op! De kipnuggets op het kinderbuffet komen niet van deze leverancier en zijn dan ook niet Halal.

Verder is er een Halal wok en wordt bij de grill het vlees en de vis op gescheiden bakplaten bereidt.

Voor bedrijven en instellingen met een geldige inschrijving bij het kamer van koophandel is het mogelijk om na een creditcheck bij ons op rekening te dineren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via email.

U betaalt bij ons niet voor het geen u eet of drinkt maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Indien de tafel, na uw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kunt u bij de receptie uw arrangement verlengen tegen een gunstig tarief van €5,- per persoon voor elk half uur of een deel hiervan.

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan contact met ons op.