Overnachten

Overnachten dichtbij

Overnachten? Zelfs dat kan bij het inpandige Mercure hotel Amersfoort Centre.

Uw diner bij 22HIGH kunt u makkelijk combineren met een overnachting bij het inpandige Mercure hotel. Ideaal voor als uw gezelschap van ver moet komen.

Het Mercure hotel Amersfoort Centre  heeft 4-sterren. en is direct intern te bereiken vanuit 22HIGH. Op de 2de verdieping van het hotel is Wereldrestaurant 22HIGH gelegen.

Dichtbij in hartje Amersfoort, en verder biedt ook het hotel gratis WiFi en is het opgeleverd in 2013 met moderne kamers. Met de auto bent u in 10 minuten bij de snelweg A1. En slechts 600 meter bent u verwijders van het centraal station Amersfoort.

Elke kamer is modern ingericht in contrasterende lichte en donkere kleuren. Ze zijn voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en airconditioning. De badkamer beschikt over een douche.

De receptie van het Mercure Hotel Amersfoort Centre is 24 uur per dag geopend. Verder kunt u als hotelgast gratis gebruikt maken van de Basicfit sportschool. Deze kunt u via 22HIGH bereiken. Daarnaast heeft het hotel een was- en stomerijservice. In het inpandige winkelcentrum Oppidium vindt u ook nog een Dirk van den Broek, een Aldi en een kruidvat.

De Hogeschool Utrecht en de Pathé-bioscoop bevinden zich aan de overkant van de straat. Naar het levendige Hof is het 11 minuten lopen. Met de auto bent u in 11 minuten bij de snelweg A28.

Copyright - Wereldrestaurant 22HIGH Amersfoort