Meeting

Vergaderen bij

Vergaderen? Zelfs dat kan bij 22HIGH.

Uw zakelijke bijeenkomst kunt u plaats laten vinden in een informele setting bij 22HIGH of in een formele setting bij een van de vergaderzalen van het inpandige Mercure hotel Amersfoort Centre. Deze combinatie is ideaal, daar de zalen op dezelfde verdieping gesitueerd zijn als 22HIGH.

Inrichting en sfeer van het Mercure hotel Amersfoort Centre

Mercure Hotel Amersfoort Centre, een gastvrij 4-sterrenhotel met een moderne uitstraling. Ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse gast, kunt u te allen tijde genieten van up-to-date comfort en gebruik maken van de allerlaatste technologische faciliteiten. De centrale ligging in Amersfoort maakt het hotel ideaal voor vergaderingen of flexwerken. Het hotel biedt alle comfort met 8 vergaderzalen, 2 foyers, gratis Wifi en 142 luxe hotelkamers. Kortom het Mercure Amersfoort Centre is een splinternieuw en gastvrij hotel met de luxe en moderne uitstraling die past bij deze tijd.

Bij binnenkomst worden uw deelnemers door onze collega’s ontvangen in de ruime, sfeervolle foyer gesitueerd op de 2de verdieping, direct voor de entree van Wereldrestaurant 22HIGH. Hier kunnen uw gasten elkaar voor aanvang van de bijeenkomst op informele wijze ontmoeten en in alle rust van verse koffie, cappuccino, espresso of thee genieten. Elektronische informatieborden houden uw gasten op de hoogte van de locatie en de aanvang van de meeting. De acht moderne meeting rooms bieden ruimte aan verschillende gezelschappen, uiteenlopend van 2 tot 300 deelnemers. Alle zalen zijn voorzien van draadloos internet, professionele projectie- mogelijkheden, airconditioning en bieden u veel daglicht. Zaalnummers 7 en 8 beschikken over een beamer en een extra groot projectiescherm, in de overige zalen is een 62-inch lcd-scherm aanwezig.
Faciliteiten die tot uw beschikking staan:
– Gratis high speed internet in alle zalen en publieke ruimtes
– een lcd-scherm van 2,5 m doorsnede
– audiovisuele middelen
– elektronische display met informatie over uw meeting
– ergonomische stoelen
– Flip-over
Ligging en omgeving

Wereldrestaurant 22HIGH en het 4-sterren Mercure Hotel Amersfoort Centre zijn gelegen op 600 meter van Station Amersfoort (CS). De centrale ligging in Amersfoort maakt ons de ideale combinatie voor vergaderingen of flexwerken in combinatie met een heerlijke lunch of diner. De parkeergarage Oppidium met 600 is inpandig en zodoende rechtstreeks te bereiken vanuit 22HIGH.

Routebeschrijving: Vanaf Station Amersfoort is het ca. 5 minuten lopen naar het hotel. Neem uitgang Noordzijde/Piet Mondriaanplein. Ga rechtsaf en volg de Piet Mondriaanlaan. Bij de rotonde ziet u 22HIGH liggen. Ook met de auto is de bereikbaarheid zeer goed: zowel vanuit de richting Amsterdam, Zwolle, Apeldoorn en Utrecht is 22HIGH, gelegen in de nieuwe wijk Puntenburg.

Eten en drinken

In Wereldrestaurant 22HIGH bent u van harte welkom voor de lunch en het diner. De lunch en het diner is ook à la carte mogelijk.
Vanaf 15 personen bieden wij u ook de optie om een lunchbuffet af te nemen met front cooking. Ideaal in combinatie met een vergaderarrangement! Heerlijk genieten na een intensieve vergadering van à la minute vers gegrilde zalmfilet, biefstuk  of meer dan 70 andere gerechten. Hier vindt u meer informatie over het lunchbuffet.

Overnachten

De 142 moderne kamers van het Mercure Hotel Amersfoort Centrum beschikken over luxe ingerichte badkamers met rainshower, een 42-inch flatscreen televisie, extra groot bureau, een heerlijke relaxstoel, uiterst comfortabele bedden en een fantastisch uitzicht. De grote suites zijn luxueus ingericht met een comfortabel bankstel, extra grote flatscreens zowel in het slaap- als woongedeelte, een jacuzzi en een grote eet-/vergadertafel. Vanuit de 22HIGH en de Presidentiele Suites heeft u een fenomenaal uitzicht over de stad.

Copyright - Wereldrestaurant 22HIGH Amersfoort